Tornar
En que mhe convertit

En què m'he convertit? - Taller performance familiar - 2 a 5 anys


Del 04-novembre al 25-novembre-2017, de 10:30am a 12:30pm.

Preu: de 10 € a 10 €
Pàgina webDurant quatre dissabtes seguits, i amb el mateix grup de famílies, Mar Medina i Tirso Orive ens conviden a compartir una aventura mentre experimenten amb el moviment dels nostres cossos i de l’entorn tan físic com virtual. Mitjançant l’ús de dispositius digitals i a partir de la manipulació de diversos objectes, ens proposen crear materials per interactuar amb elements gràfics i sonors. Potser així descobrirem que les mans poden convertir-se en varetes màgiques, i que movent el cap podem moure boles del món. Us animeu a ballar amb un avatar?

Taller a càrrec de Mar Medina i Tirso Orive

Lloc

Organitzat per

MACBA

MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Tel: + 34 93 412 08 10
www.macba.cat

Horaris:
De dilluns a divendres: 11 - 19.30 h
Dissabtes: 10 - 21 h
Diumenges i festius: 10 - 15 h
Dimarts no festius: tancat

Equip:
http://www.macba.cat/ca/equip-i-contacte


Com a ens públic, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) assumeix la responsabilitat de transmetre l’art contemporani, oferir una multiplicitat de visions i generar debats crítics sobre l’art i la cultura, una missió que aspira a integrar públics cada vegada més amplis. Cal entendre el MACBA, doncs, com una institució oberta perquè els ciutadans hi trobin un espai de representació pública. Si a això s’hi afegeix la vocació educativa, la voluntat d’innovació, el compromís de preservar el patrimoni i de treballar en xarxa amb d’altres institucions, la suma dels objectius situa el MACBA al capdavant del sistema de l’art contemporani a Catalunya, alhora que consolida Barcelona com a capital i referent internacional.

El MACBA és gestionat mitjançant un Consorci que es va crear el 1988 i integrat, actualment, per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, el Ministeri de Cultura i la Fundació MACBA. L’any 1995, el MACBA va obrir la seva seu al cor del Raval, en un nou edifici concebut per l’arquitecte nord-americà Richard Meier. Des d’aleshores el Museu ha esdevingut una institució capdavantera en la difusió de l’art i les pràctiques culturals contemporànies, l’impacte de la qual ha contribuït a identificar Barcelona amb un escenari d’innovació.

http://macba.cat