Tornar
can-serrat5

BIENNALE DE PARIS a Can Serrat


13 gener 2018
12:00pm - 7:00pm

Activitat gratuïta
Pàgina webLa Biennal de París va ser iniciat el 1959 per André Malraux amb el propòsit de crear un espai de trobada per a aquells que definirien l’art del futur. Després d’un parèntesi de diversos anys, la Biennal es va tornar a iniciar en 2000. Des de llavors no ha cessat en els seus esforços per desembolicar l’art de les institucions. La Biennale de Paris rebutja l’ús d’objectes d’art, que són alienats pel mercat. No es limita a un marc que obstaculitzaria les seves accions actuals o la seva evolució política, econòmica i ideològica. En actuar sobre la vida quotidiana i les seves realitats en desenvolupament, la Biennal busca redefinir l’art mitjançant l’ús de criteris que rebutgen la idea que l’artista sigui l’únic protagonista de la seva obra. En poques paraules, la Biennale de Paris es nega a participar en el món de l’art convencional d’avui. En barrejar gèneres, explotar fronteres poroses i practicar la redistribució de rols, la Biennale de Paris permet que l’art aparegui precisament on no s’espera.

Presentació

‘La Biennale de Paris, un biennale sense exposició’

Una conferència pública on es revelaran les particularitats del projecte: la seva identitat, el seu funcionament, els seus mètodes operatius i objectius.

per Alexandre Gurita (Director, Estratega en el Sector de Arte)

i     Baptiste Pays (Gerente de Programa)

Potluck*

Un menjar compartida, és una reunió en la qual cada convidat aporta un plat de menjar diferent i únic, en general casolà, per compartir. Per tant, porti menjar i / o beguda.

Workshop

‘Después de obra de arte. La practica.’

Un taller práctico para pensar y formular un proyecto artístico sin obra y sin imágen.

Amb Alexandre Gurita & Baptiste Pays

Entrada lliure – Obert a tots 

Places limitades (fins 20 participants), per reservar contactar: canserratart@gmail.com