cercle
GRAF és una eina dirigida al sector de la creació contemporània a Catalunya.

GRAF són dues coses. La primera és un CALENDARI intern anual autoeditable on els diferents espais poden compaginar programacions i compartir recursos. La segona és en una AGENDA setmanal d'accés públic, derivada del CALENDARI.

Què és GRAF?

faq

GENERAL

Què vol dir GRAF?
En matemàtiques, un graf és un conjunt de nodes units per arestes, que permeten representar relacions entre elements d’un conjunt. El primer article científic relatiu a grafs va ser escrit pel matemàtic suís Leonhard Euler en 1736. Euler es va basar en el seu article en el problema dels ponts de Königsberg. [+]

kongsberg

Com sorgeix GRAF?
GRAF surt d’artistes i productors culturals per tal de buscar una possible solució al solapament constant d’esdeveniments dins del nostre context, i el conseqüent desaprofitament d’energia i recursos. Això ens ha portat a construir una eina que conjuga un CALENDARI anual privat on els diferents projectes organitzadors comparteixen informació, així com una AGENDA setmanal pública.

GRAF AGENDA (PART PÚBLICA)

Quina mena de programació apareix a GRAF AGENDA?
A GRAF AGENDA es poden trobar propostes provinents de diferents camps de la creació contemporània: exposicions, performances, espectacles, tallers, presentacions, xerrades…

Quins són els objectius de GRAF AGENDA?
Tenir un lloc de consulta ràpida i transdisciplinar de la programació de la creació contemporània a Catalunya. Des d’ella es pot accedir a programacions d’espais i projectes tant institucionals com independents. GRAF AGENDA vol col·laborar a construir nous públics i facilitar els transvasaments entre audiències de diferents pràctiques.

Com es financia GRAF?
L’eina es financia parcialment mitjançant un sistema de quotes anuals de la part privada i banners a la part pública.

Com puc publicar la meva progamació a GRAF?
Per publicar la teva programació a GRAF és necessari ser usuari registrat. La quota anual d’usuari  es de 250€+IVA. Amb ella accedeixes al CALENDARIO, BLOG i BUSCADOR privats. Busquem flexibilitzar al màxim i arribar a tot tipus d’usuaris.  Si vols veure cóm funciona la parte privada, tens algun dubte o proposta posa’t en contacte amb nosaltres (info@graf.cat).

Represento a una iniciativa independent. Hi ha alguna possibilitat de publicar la meva programació a GRAF?
GRAF, com a iniciativa enfocada a la millora de l’entramat cultural, contempla la opció de reduïr a 75€+IVA la quota anual per a projectes independents de menys de 3 anys. Posa’t en contacte amb nosaltres per valorar el teu cas.

M’interessa tenir un lloc destacat a la part pública. Quines són les tarifes?
La web té un lloc reservat per a  banners:
PETIT (350x75px): 1 mes – 150€ / 3 meses – 300€ /1 año – 900€ (+IVA)
GRAN (350x150px): 1 mes – 250€ / 3 meses – 500€ / 1 año – 1500€ (+IVA)

GRAF CALENDARI (PART PRIVADA)

Quins són els objectius de GRAF CALENDARI?
El CALENDARI és el nucli de GRAF, la idea per la qual es va començar a desenvolupar l’eina. Els seus propòsits a grans trets són:
-Crear una eina que reuneixi la informació de les diferents activitats que es donen en l’àmbit de la creació contemporània.
-Compartir informació a llarg termini per generar un coneixement valuós i possibilitar la planificació de noves activitats en relació a la resta d’activitats programades dins el CALENDARI.
-Ajuntar espais de diversa mena per promoure un context més unit i transversal.

Equip Actual

 • Julieta Dentone
  Coordinació
 • Berta Canela
  Comunicació
 • Marc Permanyer
  Programació
 • Pep Vidal
  Equip de Direcció
 • Luz Broto
  Equip de Direcció
 • Marc Vives
  Equip de Direcció

Passat

 • Mónica Pérez
  Comptabilitat
 • Gerald Kogler
  Programació

Contact us at: info@graf.cat