GRAF brings you the programme of contemporary art in Catalonia. The agenda that combines all agendas.

Dia Mundial de la sida – Activitats especials PERFECT LOVERS

11:0020:00 h
Venue: Fundació Suñol
Calle Mejía Lequerica 14
08028 Barcelona
Price: Free event
El proper 1 de desembre, la Fundació Suñol i la Fundació ArtAids commemoren el Dia Mundial de la sida oferint: Jornada de portes obertes d’11 a 20h Es podran visitar gratuitament totes les exposicions en curs a la Fundació Suñol:
  •     Sobre (el) paper
  •     Perfect Lovers, Art en temps de la sida
  •     ACTE 30: Lúa Coderch, Or
Visites comentades a l’exposició Us convidem a conèixer el projecte pedagògic "Altres veus: Itineraris per a Perfect Lovers", que proposa visitar l'exposició de la mà de persones relacionades directa o indirectament amb el VIH. Les visites es duran a terme en el següents horaris: 12h, 13h, 17h, 18h i 19h. És necessari reservar plaça amb antelació per telèfon (934961032) o per e-mail (info@fundaciosunol.org).El próximo 1 de diciembre, la Fundació Suñol y la Fundación ArtAids conmemoran el Día Mundial del sida ofreciendo: Jornada de puertas abiertas de 11 a 20h Se podrán visitar gratuitamente todas las exposiciones en curso en la Fundació Suñol:
  •     Sobre (el) papel
  •     Perfect Lovers, Arte en tiempos del sida
  •     ACTO 30: Lúa Coderch, Oro
Visitas comentadas a la exposición Os invitamos a conocer el proyecto pedagógico "Otras voces: Itinerarios para Perfect Lovers", que propone visitar la exposición de la mano de personas relacionadas directa o indirectamente con el VIH. Las visitas se llevarán a cabo en los siguientes horarios: 12h, 13h, 17, 18 y 19h. Es necesario reservar plaza con antelación por teléfono (934961032) o por e-mail (info@fundaciosunol.org).
Dia Mundial de la sida – Activitats especials PERFECT LOVERS