Due to the current situation, programming in GRAF has been affected. Now, in phase 1, some spaces are open by appointment, check their websites and social media for more info!

MACBA EN FAMÍLIA. Taller Auto/retrats

12:0013:30 h
Venue: MACBA
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Workshop
El primer taller de la temporada s’inspira en la manera com alguns artistes contemporanis de la Col·lecció MACBA, com Richard Hamilton, Dieter Roth, Antonio Beneyto o Martin Kippenberger, entre molts altres, s’aproximen al gènere del retrat. Com faríeu el vostre retrat familiar? Té dues cares un retrat: allò que veiem i allò que no veiem? Quantes maneres possibles hi ha de representar o representar-nos? Mitjançant l’ús de formats no convencionals i de materials molt eclèctics, us convidem a explorar les múltiples possibilitats d’aquest gènere artístic.

Programa

DEL 27 DE SETEMBRE AL 16 DE NOVEMBRE Dissabtes: 12 i 17.30 h Diumenges: 12 h Durada: 1 h 30 min Preu: 3 euros/cadascú Lloc: Sales del Museu. 25 places. No cal fer reserva prèvia. Adjudiquem les places per ordre d’arribada, així que us aconsellem venir amb uns minuts d’antelació al començament de l’activitat. Visita especialment adreçada a famílies i nens de 6 a 12 anys.