GRAF brings you the programme of contemporary art in Catalonia. The agenda that combines all agendas.

STA presenta ‘Devastación LP’ + WUNDERKAMMER + AKRON + MIUK (dj)

20:0023:59 h
Venue:

Price: 5€
Concert
Si considerem que el Dub és un art i l’audàcia una virtut, llavors STAcontempla el futur d’aquest moviment musical sota noves perspectives. Vinculat a l’estudi domèstic de Pope, el seu fundador, aquest grup es mou entre Barcelona i Palma de Mallorca.

Una mica com si Dub Syndicate hagués coincidit amb Scientist el 2014 a una casa okupa DIY d’artistes barcelonins, STA evoluciona al marge de els codis del Dub. Clàssic i ultramodern alhora, aquesta formació porta el Reggae instrumental fins al límit. Amb la incorporació de sons digitals a les parts més orgàniques, STA reuneix tots els ingredients del Dub amb una habilitat natural. Refrescant i saludable, STAreinventa el dub al marge de les diferents corrents artístics.

Wunnderkammer és el projecte col·laboratiu entre Enrique Mendoza i Xavier Riembau. Ja fa uns cinc anys van posar en marxa sota el caliu del bar Saboreo aka Switch unes improvisacions a pedals i discos on la fressa de l’electricitat del Rock & Roll es barrejava amb els ancestres de les músiques més primitives dels racons més insospitats del planeta terra i l’espai exterior. Una col·lisió de ritmes on l’abstracció i la repetició són el menú per trencar les barreres entre gèneres. Buscant tant la profunditat com la diversió.

Ticket: 5 EUROS 28 novembre 2014 de 20h a 00h +info: STA i Wunnderkammer

Si consideramos que el Dub es un arte y la audacia una virtud, entonces STA contempla el futuro de este movimiento musical bajo nuevas perspectivas. Vinculado al estudio doméstico de Pope, su fundador, este grupo se mueve entre Barcelona y Palma de Mallorca.

Un poco como si Dub Syndicate hubiera coincidido con Scientist en 2014 en una casa okupa DIY de artistas barceloneses, STA evoluciona al margen de los códigos del Dub. Clásico y ultramoderno al mismo tiempo, esta formación lleva el Reggae instrumental hasta el límite. Con la incorporación de sonidos digitales en las partes más orgánicas, STA reúne todos los ingredientes del Dub con una habilidad natural. Refrescante y saludable, STA reinventa el Dub al margen de las diferentes corrientes artísticas.

Wunnderkammer es el proyecto colaborativo entre Enrique Mendoza y Xavier Riembau. Hace unos cinco años pusieron en marcha bajo el calor del bar Saborea aka Switch unas improvisaciones a pedales y discos donde el ruido de la electricidad del Rock & Roll se mezclaba con los ancestros de las músicas más primitivas de los rincones más insospechados del planeta tierra y el espacio exterior. Una colisión de ritmos donde la abstracción y la repetición son el menú para romper las barreras entre géneros. Buscando tanto la profundidad como la diversión.

Ticket: 5 EUROS 28 noviembre 2014 de 20h a 00h +info: STA y Wunnderkammer
STA presenta ‘Devastación LP’ + WUNDERKAMMER + AKRON + MIUK (dj)