DESARRAIGO de Teatro de lo ausente

20:0022:00 h
Lugar: CCCan Felipa
Pallars, 277
08005 Barcelona
Precio: Actividad gratuita
Arts en Viu
Desarraigo és una peça de teatre contemporani basada en la implicació del públic en l’escena i les possibilitats expressives de la quotidianitat. Consisteix en una posada en escena que serà habitada per una persona del públic que viurà una experiència individual guiada per mitjà del telèfon mòbil per jocs i reflexions proposades per les creadores. La resta de públic observarà una peça escènica formada per les imatges que conforma aquest habitant, un text projectat i un important pla sonor i visual.
Dins de la peça coexisteixen dues dramatúrgies i dos tipus d’espectador. La relació entre les dues dramatúrgies i els llocs comuns que es creen al voltant de les reflexions i històries de les dues és un altre dels punts clau de la investigació, que conceptualment es centra en el sentiment generacional de la joventut contemporània.
Creació i dramatúrgia: Estela Santos i Andrés Galián. Disseny de so: Pedro Guirao. Disseny d’il·luminació: Andrés Galián. Disseny d’escenografia: Estela Santos. Ajudant de direcció: Miriam Casero. Teaser: Miguel Ángel Malgo.
Amb el suport de:  Cuartel de artillería Múrcia, Ayuntamiento de Múrcia (Reactivos culturales), centre cívic Can Felipa, Centro Párraga,  Región de Múrcia (Festival estrenar-arte).
DESARRAIGO de Teatro de lo ausente – Companyia resident