Debido a la situación actual la programación en GRAF se ha visto afectada. En la fase 1 de la deseescalada algunos espacios ya se pueden visitar con cita previa! Ens sus webs y redes sociales encontraréis más información.

HACER TRAMADERA

19:3014:00 h
Lugar:

Precio: Actividad gratuita
Exposición

Proposta expositiva-participativa de l’artista Sílvia Martos que és desenvoluparà al Centri d’Art Torre Muntadas durant els mesos d’abril a juny. Aquest projecte s’emmarca al programa Projectes LAB d’UNZIP.

Sílvia Martos convida a un exercici personal i col·lectiu que s’activa a través de l’lliura de peixos de roba a l’artista de diferents participants. A partir d’aquestes peixos, que connecten amb els diferents històries singulars de cada participant, l’artista elaborarà un mapa de memòries, que és faran visibles a través de trobades amb els participants, d’accions col·lectives i d’un tapís que anirà ordint a l’un teler, situat a la mateixa sala d’exposició.

Projectes LAB impulsa i recolza processos creatius i d’aprenentatge, amb un ampli marge per a l’experimentació. El treball de Sílvia Martos s’inicia amb la voluntat de generar un imaginari crític capaç d’incidir, a través del diàleg, en la nostra forma de viure i amb l’interès d’explorar diferents formis de relació amb el context.