GRAF te acerca la programación de la creación contemporánea en Cataluña. La agenda que suma todas las agendas.

IN_prescindibles. primavera 2014

21:00 h
Lugar: La Poderosa
C/ San Germá, 5 - 3º
08004 Barcelona
Precio: Actividad gratuita
Performance, Presentación

IN_PRESCINDIBLES | primavera 2014

Aquí tenéis la fisonomía de esta nueva edición IN primavera del 2014.
Una vez más nos viene cargada de propuestas diversas tanto en su manera de concebir el cuerpo en escena como en su momento del proceso de creación, esperamos que sea de vuestro interés.

PROGRAMA

  • Gray Magick | Clara Amaral y Nina Đekić
  • #performancesintitulo|Colectivo Deria+Rectificadora
  • Filosofía amena | Colectivo ameno
  • Networking monologue (or the song I wrote trying to find you) |Claudia Pagés

DÍAS: 7 y 8 de junio
ATENCIÓN! horario verano: sábado a las 21:00h y domingo a las 21.00h
LUGAR: Riereta,18 2a planta – Tel. 934431980 (Metro: Paral·lel Universitat)
RESERVAS: info@lapoderosa.es
BONO AYUDA: 5€

Gray Magick | Clara Amaral y Nina Đekić

Gray Magick és una col · laboració entre Clara Amaral i Nina Đekić que s’han graduat com a companyes de classe en SNDO a Amsterdam el juliol de 2013.
Gray Magick investiga els intents coreogràfics per alliberar o fer visibles les forces incrustades en un objecte , en concret una eina.
Com actuar en una eina i perceben que actua sobre vostè . Una eina que s’assumeix com un fòssil del passat, que s’excava en el present i un artefacte del futur que viatja enrere en el temps

Una eina com una tecnologia , una eina com una extensió del cos humà .Concepte , coreografia i interpretació: Clara Amaral i Nina Đekić

Clara Amaral va néixer el 1984, Portugal . Graduada de SNDO al juliol de 2013. Clara és enguany guanyadora del DanceWEB Beques . Va col · laborar el 2013 amb Carles Casallachs i en aquest moment col · labora amb Nina Djekic .
Nina Đekić Nascuda el 1989 a Ljubljana , Eslovènia . Graduada de SNDO el 2013 Des de setembre 2014 és estudiant en Sandberg Instituut a Amsterdam , on viu i treballa també en estreta col · laboració amb Clara Amaral , Esther Arribas i Simon Asencio .

Networking monologue (or the song I wrote trying to find you) |Claudia Pagés

Networking Monologue ( or the song I wrote trying to find you ) és una performance concebuda en dues parts : una xerrada i un concert.
En aquests dos modes de speeches ​​sobrevenen temes antagònics. El Ted Talk i el concert . El capital social i la potencialitat corporal. La intenció i la intensitat. El curricular i l’oci. L’econòmic i el no lucratiu. El poder i l’amor a qualsevol.

Encara que aquestes dues parts es plantegin com oposades, el ritme intrínsec d’elles és repetit per un constant salt : d’un paràgraf a un altre , d’un contacte potencial al següent, d’un sistema individual a la creació de xarxes socials….
<<+infoCreació i interpretació: Claudia Pagès

Llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona amb estudis de patronatge i costura de l’Escola de Moda felicitat Duce .
He ensenyat el meu treball individualment en Tanssipaikka ( Mitjana Lume Gallery. Hèlsinki. FI), així com participat en exposicions col · lectives com Què hi ha de nou , vell ? ( Can Felipa . Barcelona )o Taking Time ( curada per Nora Sternfeld . Galleria Augusta . Hèlsinki . FI)
Ha estat resident a NauEstruch ( Sabadell. ES) i seleccionada en beques com RMIT University Grants for Projects ( Melbourne. AUS ) o la Sala d’Art Jove 2014 ( Barcelona. ES) . Actualment sóc resident a Hangar (Barcelona, ​​ES) .

Filosofía amena | Colectivo ameno

És una breu conferència sobre la vida . Com s’ha de viure ? ¿ Cal seguir algun camí ? I si és així quin camí cal seguir ? Filosofia d’estar per casa amb tocs domingueros.

Creació i direcció : AmenoAmeno és el fundador , príncipal , president , secretari , tresorer i únic integrant de COL · LECTIU AMÈNO . Després voler ser futbolista i cantant de rock , va estudiar filosofia i aquesta intensa experiència el va portar , després de llargues reflexions , a voler convertir-se en pallasso . Va començar improvisant al carrer i al cap d’un temps va formar la seva primera companyia , amb la qual va estar en alguns festivals i actuant per bona part de Catalunya.
+info

# performancesensetitol | Col · lectiu Deria + Rectificadora

Partim dels happenings de la improvisació i de la performance en un marc ideal , una oportunitat per fer un inventari raonat de les diferents formes d’intervenció artística en els espais dels museus .
# Performancesensetitol a donat nom a una sèrie d’intervencions , improvisacions i accions en què encara estem treballant . Les reinvencions ens ajuden a escodrinyar entre les relacions que anem creant .

Intèrprets: Rober Romero i Trinidad García Espinosa
Creació Sonora: Rosario Sales
Fotografia i vídeo: laura CarrauA finals del 2000 neix el Col · lectiu amb la necessitat de formar un Grup de treball independent al recinte l’antiga casa de nines , lal barri de Gràcia .
www.laucau.com

IN_prescindibles. primavera 2014