Debido a la situación actual la programación en GRAF se ha visto afectada. En la fase 1 de la deseescalada algunos espacios ya se pueden visitar con cita previa! Ens sus webs y redes sociales encontraréis más información.

QUÈ PODEM?

Lugar: CCCan Felipa
Pallars, 277
08005 Barcelona
Precio: Actividad gratuita
Exposición
Aquesta exposició col·lectiva reuneix els treballs seleccionats a la Convocatòria 2013 de Can Felipa Arts Visuals en la modalitat de Creació Artística que portava el lema "Què podem?". Una pregunta que es desdobla tot mostrant alguns dels interrogants que afecten tant a les pràctiques artístiques contemporànies com a l’espectador: Què pot l'art en relació amb la societat? Com es relaciona amb els canvis socials? És pertinent demanar-nos per la seva efectivitat? Quines noves relacions estableix el públic amb l'art i la creació? A través de la pregunta genèrica del títol s'impulsa un espai de debat, intercanvi i experimentació, sense excloure la dissensió o el conflicte. A partir dels seus treballs, els artistes investiguen i proposen mediacions amb la ciutadania potenciant una relació creativa, col·laborativa i crítica, ja sigui a partir d'accions a la sala o bé proposant activitats en comú amb col·lectius i entitats del barri o residents a Can Felipa. Podrem?

Amb Ro Caminal, Igancio García Sánchez, Marla Jacarilla, Mònica Porta, Juan Martín Rico i Pep Vidal. Tutoritzat per Nuria Canal i David G. Torres.