ART EN FAMÍLIA. Joc de paraules. A càrrec de A Bao A Qu

11:3013:00 h
Lloc: Centre d'Art Maristany
Àngel Guimerà, 2
08172 Sant Cugat del Vallès
Preu: Activitat gratuïta
Taller

Activitat amb aforament limitat. És necessària la inscripció prèvia a través del correu casaaymat@santcugat.cat, o bé del telèfon 93 565 70 82.

Visita dinamitzada i taller experimental per a famílies amb nens a partir de 6 anys, preferiblement.

La visita s’estructurarà a partir de petites accions creatives en què reprendrem els gestos que hi ha darrera d’algunes de les obres que formen l’exposició «Elogi del malentès»: retallarem textos, combinarem paraules, posarem noms a les coses, inventarem coses amb els noms, etc.

////

Activitat en el marc de l’exposició «Elogi del malentès»:

«Elogi del malentès» és una exposició itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, comissariada per Joana Hurtado Matheu, i organitzada en col·laboració amb els municipis que l’acullen.

La mostra és una invitació a reflexionar sobre el conflicte que destapa el malentès i l’oportunitat que proporciona per descobrir un punt de vista alternatiu a través de l’obra de 14 artistes dones: Mar Arza, Cabello/Carceller, Lúa Coderch, Kajsa Dahlberg, Anna Dot, Dora García, Andrea Gómez, Núria Güell, Alexandra Leykauf, Mariona Moncunill, Mireia Sallarès, Batia Suter i Pilvi Takala.

Amb la voluntat d’oferir recursos als visitants per contextualitzar, aprofundir i dialogar amb les temàtiques i els plantejaments de l’exposició, «Elogi del malentès» també ofereix un espai de documentació, un servei educatiu i activitats vinculades complementàries.

Més informació:

https://www.diba.cat/oda/elogidelmalentes

#ElogiDelMalentès

 

Exposició Itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, organitzada en col·laboració amb els municipis que l’acullen.

ART EN FAMÍLIA. Joc de paraules. A càrrec de A Bao A Qu