El que és possible i el que no. ISEA2022 Barcelona a La Capella

Lloc: La Capella
Hospital, 56
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

El que és possible i el que no és una exposició col·lectiva que posa en relació artistes vinculats a ISEA i artistes procedents de les modalitats d’entorns digitals i investigació de la convocatòria de Barcelona Producció que defineix les programacions de La Capella. En aquest sentit, la mostra encreua uns continguts derivats dels dos eixos principals del centre. D’una banda, reuneix una sèrie d’artistes significatius dins les pràctiques artístiques emergents; de l’altra, afavoreix un intercanvi generacional d’una forta intensitat contextual.

El que és possible i el que no suposa, a més, una posada en crisi de les possibilitats que ens ofereixen els avenços tecnològics. Tot i la seva capacitat per fer possible allò que no ens podíem imaginar fa uns anys, aquesta mateixa disposició, tot sovint, topa amb els seus propis límits. A la vegada, la ciència és capaç d’explorar bé aquests límits i constatar que, en breu, allò que ara mateix no es pot fer sí que es podrà fer.

Josep Manel Berenguer / Roc Parès / Ariadna Parreu / Anna Pascó / Mónica Rikić / Mario Santamaría / Estampa / Yolanda Uriz / Anna Carreras

El que és possible i el que no. ISEA2022 Barcelona a La Capella