GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

4rt aniversari de la Blueproject Foundation

19:0023:00 h
Lloc: Blueproject Foundation
Princesa, 57
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

La Blueproject Foundation celebra el seu quart aniversari el proper divendres 6 d’octubre a les 19h30 presentant la performance “All we need is” a càrrec de l’artista Grace Euna Kim i una sessió de música electrònica a càrrec de Dj Pegatas.

Les performance de Kim es presenten com a contextos immersius desenvolupats en estreta relació amb la realitat social de l’audiència que es converteixen llavors tant en subjecte com en objecte de l’acció artística. La trobada convida a noves maneres de ser que s’emancipen a l’espectador, alliberant-lo del confinament del joc ritual i dels patrons de moviment, i destacant el que ja està en ells, un performer en si.

Aquesta nova producció, pensada especialment per a l’espai i per a l’ocasió, començarà a les 20h15 i serà el centre de la celebració artística d’aquest quart aniversari. “All we need is” convida a una reflexió col·lectiva sobre la condició humana, les gàbies de la imaginació i la relació il·lusòria del jo, de l’altre i del món.

La vetllada comptarà a més d’un còctel de benvinguda, ofert per El Cafè Blueproject, i l’anunci dels tres guanyadors de la convocatòria d’artistes en residència per a 2018 a càrrec de Vanessa Salvi, fundadora de la Blueproject Foundation, Gerardo Peral, Director General, i Aurélien Le Genissel i Renato Della Poeta, Directors Artístics. Per culminar la nit hi haurà una sessió de música electrònica a càrrec de Dj Pegatas.

Horaris detallats de l’aniversari:

19h30: Inici

20h15: Performance “All we need is” – Grace Euna Kim

21h30: Còctel i Càtering

22h30: Anunci de guanyadors del programa de Residència 2018

23h-01h: Sessió a càrrec de Dj Pegatas.


4rt aniversari de la Blueproject Foundation