GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

9a Biennal d’Art Leandre Cristòfol

Lloc: Centre d'art la Panera
Plaça de la Panera, 2
25002 Lleida
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

El Centre d’Art la Panera celebra la 9a Biennal d’Art Leandre Cristòfol, entre el 31 de gener i el 24 de maig de 2015.
La selecció de creadors i obres per a la 9a Biennal d’Art Leandre Cristòfol, que organitza el Centre d’Art la Panera de Lleida, segueix les pautes fonamentals que han guiat les darreres edicions: ampliar i configurar la col·lecció, amb propostes que s’inscriguin en alguna de les línies conceptuals que s’han anat traçant a partir de les diferents edicions de la Biennal. També la transversalitat i fluctuació entre disciplines —arts visuals, arquitectura i disseny— és un altre tret fonamental de les darreres edicions, el qual es consolida en aquesta amb la presència d’Andrés Jaque, Àlex Trochut i Xavier Mañosa.
D’altra banda, la participació del Centre de Documentació de La Panera es concreta amb la presentació de les edicions especials que han ingressat en el seu fons durant 2013 i 2014, la qual anirà a càrrec d’Antònia del Río. La proposta és una reflexió sobre les múltiples possibilitats que sorgeixen en organitzar la informació, en aquest cas les edicions.
Al llarg dels darrers disset anys, la col·lecció del Centre d’Art la Panera ha atorgat al projecte de centre d’art un contingut i un valor patrimonial que ha contribuït a enfortir-lo substancialment.

Artistes participants: Eva Fàbregas, Marco Godoy, Andrés Jaque, Mercedes Mangrané, Guillermo Mora, Juan Pérez Agirregoikoa, Teresa Solar, Julia Spínola, Antònia del Río, Àlex Trochut i Xavier Mañosa, Mauro Vallejo, Verònica Vicente.

9a Biennal d’Art Leandre Cristòfol