GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

A TAULA! Un procés de Laia Ribas Valls

19:3021:30 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

El projecte A TAULA! de Laia Ribas Valls concep la Sala d’Art Josep Bages com un espai d’experimentació i assaig. El punt de partida és un fet tan quotidià com el d’asseure’s al voltant d’una taula i compartir a través del fet de menjar plegats, una experiència de relacions personals, relats i intercanvis informals de coneixement.

Com a part dels projectes LAB d’engany, A TAULA! converteix el Centre d’Art en un lloc de trobada, tot posant en contacte agents del teixit cultural, educatiu i associatiu de la ciutat al voltant de la taula parada per menjar. Així doncs, l’àpat, la conversa i la sobretaula compartida, amb l’ajuda d’una sèrie d’objectes elaborats per l’artista i tot plegat amanit amb petites accions i intervencions realitzades pels comensals, serà la matèria primera a partir de la qual s’anirà transformant l’espai expositiu.

Amb la complicitat de diferents col·laboradors i iniciatives, l’artista organitza dos àpats amb dues accions diferenciades: una primera, de caràcter més íntim, acotada a un nombre concret de persones i una segona, en forma de sobretaula oberta al públic.

Durant el projecte, l’artista converteix la sala en un taller en el que construeix i reelabora els objectes, rastres i impressions dels participants als àpats, i convida els visitants de l’exposició a conversar amb ella i deixar empremta dels seus records al voltant d’una taula.

ACTIVITATS RELACIONADES:

3 de març – 19.30 h.
INAUGURACIÓ
—————————————————————————————–
18 de març – A partir de les 10 h.
TALLER + ÀPAT 1
Participen: agents del projecte Modulacions La Paraula. Pràctiques artístiques i escola (Institut Escola del Prat; Escola Pepa Colomer; INS Baldiri Guilera; Escola d’Arts del Prat; Biblioteca Antonio Martín; Pràcticums del Màster d’Arts Visuals i Educació: un enfocament construccionista, Universitat de Barcelona, Facultat de Belles Arts; Equip /UNZIP Arts Visuals; Joan Ivern + convidats externs al projecte).

SOBRETAULA – 16 h.
Oberta al públic. Inscripció prèvia a unzip@elprat.cat
—————————————————————————————–
31 de març – 20 h.
ÀPATA 2
Participants: diverses iniciatives, projectes i col·lectius de dones de la ciutat.

SOBRETAULA – 21.30 h.
Oberta al públic. Inscripció prèvia a unzip@elprat.cat
—————————————————————————————–
9 d’abril – 11.30 h.
CLOENDA-VERMUT:
Conclusions del projecte amb els participants + vermut-celebració.
—————————————————————————————–
DURANT L’EXPOSICIÓ
L’artista serà present a l’exposició els dissabtes d’11 a 14 h i els dimecres de 16.30 a 20.30 h.

Projecte realitzat
amb l’acompanyament de: nyamnyam.
Col·labora: Consell de les Dones del Prat Xarxa Dones del Prat

+ INFO: http://bit.ly/2lBh2Xi

A TAULA! Un procés de Laia Ribas Valls