GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

Abans de passar a la història (hem de sobreviure) I. Composició de classe. Sessió 2

18:3021:00 h
Lloc: MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

Durant aquesta sessió Eleonora Belfiore ens parlarà del que per a ella és el “fracàs moral” de les polítiques culturals. Després de la seva presentació obrirem el debat on el públic podrà participar. Per a finalitzar la jornada, Radia Cava-ret ens proposa el Karaoke Inmigrante acompanyades de Sindihogar Sindillar amb el seu projecte Sabores y saberes.

18.30 h Conferència: Eleonora Belfiore. No es tracta només dels diners: el “subsidi encobert” de les arts per part dels artistes com a explotació sistèmica

19.15 h Conversa entre Eleonora Belfiore i el públic dirigida per Yaiza Hernández Velázquez

20 h Karaoke Inmigrante: Ahora estoy aquí

__
Al llarg del projecte [contra]panorama ens dedicarem a pensar sobre el preu de sobreviure com a artista i el preu de renunciar-hi, i també considerarem quines són les economies, tecnologies, temps, formes de redistribució i infraestructures que ens cal imaginar col·lectivament. En aquesta primera sessió del programa públic, ens centrarem en el que Eleonora Belfiore ha anomenat el “fracàs moral” de les polítiques culturals i, juntament amb María Ruido, Isabel Seguí, Lorena Cervera i Radia Cava-ret, valorarem la urgència d’una nova consciència de classe artística, que en reconegui les condicions canviants, però que no estigui disposada a considerar el treball artístic com a mereixedor d’una protecció especial. Per això, cal que estableixi un horitzó emancipador com a base sobre la qual es creïn noves formes d’identificació i xarxes de solidaritat.

Abans de passar a la història (hem de sobreviure) I. Composició de classe. Sessió 2