Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Acció – Pere Llobera

19:3021:00 h
Lloc: Bombon projects
Trafalgar 45, local 3
08010 Barcelona
Inauguració

Subjectar-se a fórmules segures protegeix i acomoda el pensament quan s’està fràgil. Un exemple: evadir-se a través del Sudoku o jugar amb el telèfon al metro camí de la feina sembla que dissipa la sensació d’estar donant voltes a la roda d’un hàmster.

I si parléssim d’alguna cosa una mica més gremial tenim als pintors en crisi que s’agafen a la geometria; les ratlles, o les trames; però també al realisme més extrem, copiat de les fotografies i que li permeten a l’artista una cosa així com activar el pilot automàtic i no prendre grans i difícils decisions. Seguim parlant doncs de “formes estrictes”.

La meva nova galeria s’ha mostrat gairebé insensata apostant per la meva feina menys previsible i em ve de gust competir en aquests termes amb ells.

Siguem insensats llavors, sabotegem la previsibilitat i a nosaltres mateixos.
No hi ha garanties, ni de que el treball final sigui bo. L’única garantia és la de que no seguirem “formes estrictes” i que estem en plenitud de forma per equivocar-nos.

29/09, 18:00 h
Una exposició des de l’acció, a càrrec de l’artista