Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

ACTE 31: Thilbault Brunet, From 0 to 1. From 1 to 0

Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Exposició

L’obra de Thibault Brunet proposa una sèrie de reflexions sobre aspectes i entorns actuals, tant tecnològics com filosòfics. A través de la seva pràctica artística, l’autor investiga la relació entre el real i el virtual i la funció ideològica de la transcripció visual implantada en molts objectes d’ús quotidià i consum mediàtic.

L’exposició s’articula al voltant dels models i les tipologies de representació de l’arquitectura als videojocs i a la xarxa. A partir d’aquests elements, Brunet ens convida, entre altres coses, a reconsiderar la nostra percepció i vivència del territori i les motivacions dels cànons estètics actuals, posant de manifest les relacions d’estricta interdependència que existeixen entre elements només aparentment llunyans, com són els mecanismes cognitius, la programació informàtica, l’experiència artística i els interessos econòmics i polítics subjacents als patrons dominants de desenvolupament urbanístic.