ADALINE ANOBILE. See that my grave is kept clean

20:0021:00 h
Lloc: La Caldera
eugeni d'ors 12
08028 barcelona
Preu: De 8€ a 12€
Arts en Viu

Un gravat d’Albrecht Dürer que data del Renaixement representa una estranya escena: una dona nua està estesa sobre una taula darrere d’una reixa; mirant-la a l’altre costat, un home intenta reproduir el que veu, fent servir la quadrícula com a sistema de referència per mesurar, precisar, veure. Fins i tot si la figura de la dona és capturada per aquest dispositiu, anomenat màquina de perspectiva, mai no quedarà completament continguda.

Convocat a l’escenari, el sistema geomètric i abstracte de perspectiva confronta les realitats i les temporalitats dels cossos. Entre la pell, els ulls i la quadrícula que mesura i aguanta, s’obren espais de sensació. Es veuen friccions. Les figures es toquen i s’afecten mútuament. Les perspectives canvien.

ADALINE ANOBILE és coreògrafa i intèrpret. Va completar un Màster en Disseny Tèxtil abans de continuar la seva recerca en dansa. L’any 2015, va completar el seu Màster en coreografia a l’ex.e.r.ce al Centre Coreogràfic de Montpeller (FR). Les seves interpretacions es desplacen entre les experiències sensorials i l’abstracció, desenvolupant un llenguatge que sovint implica pensar i moure’s amb objectes, estructures de durada i veu.

 

CORPOGRAFIES #7

Corpografies és una línia de programació de La Caldera centrada en les escriptures corporals i narratives de la presència. Treballs de creadors que investiguen la capacitat del cos i el moviment per articular un discurs sensible, on el cos és text i el pensament és acció

ADALINE ANOBILE. See that my grave is kept clean