ESPECTACLE POÈTIC AMB MAYTE GÓMEZ MOLINA

19:0021:00 h
Lloc: CaixaForum Barcelona
Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
08038 Barcelona
Preu: 6€
Arts en Viu

Alguien montó mis piezas, cargó mi batería y se fue és una proposta poètica de Mayte Gómez que pretén eixamplar l’espai de la paraula recitada mitjançant l’experimentació musical i audiovisual. Insatisfeta amb la capacitat del text com a única eina per descriure un dia a dia immers en la virtualitat, l’escriptora proposa un recorregut audiovisual per la tecnologia en què els reels d’Instagram, els filtres, els videojocs, les aplicacions i la imatge generada digitalment (3D, realitat virtual) es transformin en material poètic. I, d’aquesta manera, i en simbiosi amb la paraula, li permetin parlar de l’experiència dels nostres cossos, que viuen digitalment, però continuen patint i estimant, encara, de manera primitiva, senzilla, analògica.

Amb la col·laboració musical de Ylia (Susana Hernández) i la creació d’un discurs audiovisual a mans de Mayte Gómez i Mupi (Ricardo Márquez), aquest recital proposar fer servir la paraula no per ser recitada, sinó per obrir-hi una esquerda de seixanta minuts en la qual puguem navegar els fragments que som: líquids, vaporosos i sòlids, entrant i sortint de les pantalles.

Mayte Gómez Molina és escriptora i artista digital centrada en la pràctica del 3D i la realitat virtual com a vehicle poètic. Guanyadora del Premi Nacional de Poesia Jove.

ESPECTACLE POÈTIC AMB MAYTE GÓMEZ MOLINA