A*LIVE 2023: Supressió

19:0023:55 h
Lloc: La Virreina Centre de la Imatge
La Rambla, 99
08002 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Performance

Desena edició d’A*LIVE, el programa públic amb forma d’esdeveniment multicapa, transversal i de format expandit d’A*DESK, a l’Auditori Lab de La Virreina. Centre de la Imatge el dia 9/10/2023 a les 19 hores.*

En aquesta edició del 2023, explorem la noció de supressió partint de la constatació que a partir de l’ús de la intel·ligència artificial hi ha elements que desapareixen en el pas d’un format a un altre. També ens apropem a aquest concepte des del punt de vista de les transformacions socials.

A*LIVE 2023: Supressió amb Antònia Folguera com a mestra de cerimònies; xerrades a càrrec de Jorge Carrión i Bani Brusadin; visuals a càrrec de Fito Conesa i Siddharth Gautam Singh i DJ set Josephine’ Soundscapes.

A*LIVE: Supressió compta amb la participació d’Antònia Folguera com a mestra de cerimònies i Fito Conesa i Siddharth Gautam Singh a càrrec de la imatge gràfica i visuals del projecte.

A*LIVE: Supressió consisteix en una presentació en format cronologia, a càrrec de Jorge Carrión, de la vertiginosa evolució de la tecnologia i la digitalització durant les darreres tres dècades, particularment amb els algorismes de compressió per pèrdua, i com determinen els nostres usos i costums a la vida quotidiana. A continuació, una xerrada a càrrec de Bani Brusadin, des del punt de vista de les transformacions socials, els biaixos dels algorismes, la censura i l’autocensura, la criminalització de la protesta i la cultura de la cancel·lació.

A*LIVE: Supressió es completa amb el DJ set de Josephine’ Soundscapes, un projecte compost per collages sonors i dj sets que abracen certes atmosferes d’evasió i electricitat, una col·lecció de seqüències aleatòries, oscil·lacions pensatives, veus erràtiques que es desplacen al llarg de dècades (del paisatge al saló), una nocturnitat i una intensitat tant rara, com lleu .

Us esperem a A*LIVE: Supressió, una suggerent exploració de les interseccions entre tecnologia, societat i experiència humana.

 

*Entrada lliure fins a completar l’aforament.

A*LIVE 2023: Supressió