A*LIVE II: «Cortical» | Sevi Ivo Domochevsky+Daniel Benza · Sala Apolo

21:0022:30 h
Preu: De 12€ a 14€
Concert

Segona part de la 10a edició d’A*LIVE, programa públic amb forma d’esdeveniment multicapa i transversal. A*DESK presenta l’espectacle audiovisual especulatiu Cortical amb Sevi Ivo Domochevsky + Daniel Benza el 7/11 del 2023 a les 21h a la Sala Apolo de Barcelona.

 

Com a continuació de la proposta d’aquest any per a A*LIVE 2023, aquesta segona part presenta Cortical un espectacle immersiu que fusiona audiovisuals amb música, escenografia i narrativa. Cortical és un projecte inèdit i innovador, de naturalesa multidisciplinària, que és idoni per explorar el tema central de la relació entre la humanitat i la tecnologia.

La peça ofereix una experiència cohesiva que dóna continuïtat a la primera part d’A*LIVE: Supressió. Explora la interacció entre la humanitat i la tecnologia, abordant aspectes tecnològics i universos especulatius.

Cortical és un espectacle en directe carregat de música, visuals, escenografia i narrativitat sorgit de la col·laboració entre Daniel Benza (1996) i Sevi Iko Domochevsky (1988), dues ments creatives amb arrelament a la efervescent escena cultural de Barcelona.

 

El nucli conceptual de Cortical submergeix l’espectador en un futur despullat de l’essència humana, on les intel·ligències artificials es desplacen sense restriccions, lliurant-se a una experimentació audaç que dóna lloc a formes de vida corruptes i extravagants. Aquest escenari distòpic es desplega en la creació d’un ordre paradoxal, emergint des de les ombres del caos.

 

En l’àmbit sonor, Cortical abraça les textures del noise/experimental i industrial, fusionant aquesta exploració amb una perspectiva centrada en la música de club. Destaca l’atenció meticulosa als elements percussius, aconseguint un delicat equilibri entre la simplicitat del minimalisme i l’exuberància del maximalisme.

L’espectacle de Cortical es presenta com una immersió en l’actuació en viu mitjançant l’ús de sintetitzadors modulars, transcendint les barreres convencionals entre l’artista i el públic. És un viatge sensorial, una invitació a explorar el creuament de dimensions on la música es converteix en la narrativa d’un futur que desafia la imaginació.

Sevi Iko Domochevsky i Daniel Benza

 

Afincats a Barcelona, Sevi Iko Domochevsky (1988) i Daniel Benza (1996), són consumats artistes multidisciplinars especialitzats en producció musical, CGI i VFX.

Amb un enfoc persistent en l’escena de la música electrònica i actuacions prèvies en festivals com Sonar, Primavera Sound, Atonal Berlin, Unsound Krakow o Lunchmeat Prague, han acumulat un llistat de col·laboradores top de la indústria com Skrillex, Arca, Grimes, Holly Herndon, Shapednoise. o Aho Ssan.

També participen en el col·lectiu Rally 5G, un grup hiperaccel·leracionista que busca redefinir l’experiència de club portant a la pista de ball experiències de so extrem i cuidadosament elaborades, que inclouen artistes com Carlos Saez, Diego Navarro o Marco Henri.

Cortical 7 de novembre de 2023 a les 21 hores a la Sala Apolo de Barcelona. compra d’entrades aquí.

 

 

 

Cortical és un eesdeveniment organitzat per A*DESK a la Sala Apolo de Barcelona, i forma part dels esdeveniments paral·lels de l’edició del MIRA Festival 2023.

A*LIVE II: «Cortical» | Sevi Ivo Domochevsky+Daniel Benza · Sala Apolo