Allò que es menja. Experimentacions veïnals d’emancipació alimentària

Lloc: La Capella
Hospital, 56
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Altres

Una proposta de mediació comunitària entorn de l’exposició Agrilogística, de Gerard Ortín, a La Capella.

Cicle d’accions participatives, dinamitzat per Cuchara, que busca reflectir la diversitat de praxis alimentàries al barri del Raval per dibuixar col·laborativament els circuits que segueixen els aliments i entendre algunes lògiques que s’associen a la producció, la distribució i el consum d’aquests.

Volem descobrir com, al voltant d’allò que es menja, es configuren relacions amb múltiples implicacions, que tenen a veure amb la nutrició, les cures, la cultura, la salut o la sostenibilitat, entre altres temes cabdals. En relació amb tot això, proposem als participants assajar pràctiques que ens situïn com a agents actius en aquests processos al voltant de l’aliment.

 

Calendari de sessions:

· Dijous 1 de juliol. Visita comentada a l’exposició de Gerard Ortín Agrilogística, oberta al públic general i amb mediació lingüística.

· Dijous 8 de juliol. Mapa comestible del Raval: ruta pels establiments que proveeixen de menjar el barri.

· Dijous 15 de juliol. Allò que es cuina: sessió de cuina d’aprofitament.

· Dijous 22 de juliol. Sessió festiva de cloenda oberta a tothom.

 

Activitat adreçada a veïns i veïnes del Raval i a persones interessades.

Aforament limitat amb inscripció prèvia a: lacapella@bcn.cat.

Aquesta activitat s’inscriu en les propostes ADN, la línia d’activacions dels projectes seleccionats de Barcelona Producció dins del programa de mediació What the Cell!, de Teresa Rubio.

Allò que es menja. Experimentacions veïnals d’emancipació alimentària