Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Aparador #2 _ El Regal

11:0020:30 h
Lloc: múltiplos
Joaquim Costa, 24
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Fa uns anys el Rafel va convidar a l’Anna al seu estudi i entre d’altres coses li va ensenyar un quadern de notes que havia viatjat amb ell durant la seva estada a Berlin i Exeter. A l’Anna li va fascinar aquell quadern, que als seus ulls es convertia en un llibre meravellós. Una mena de gabinet de curiositats de les observacions i descobriments en estat cru de l’ull de l’artista. Un objecte íntim, que no havia estat escrit per a ningú, i que ara acollia en les seves mans com si d’un objecte auri es tractés. Part del seu contingut, que incloïa textos, dibuixos, o postals intervingudes, eren les primeres idees, els esbossos, que amb el temps havien esdevingut obres que ara l’envoltaven allà, en aquell estudi.

Abans de marxar, el Rafel li va donar el llibre a l’Anna.

Des del primer moment aquell regal li va cremar a les mans, doncs sentia la necessitat de fer-ne alguna cosa. Va imaginar possibilitats però amb el temps aquell llibre va acabar adormit en un dels seus prestatges. A vegades l’Anna se’l trobava mentre buscava un altre llibre i de nou l’envaïa aquella mena d’angoixa per cercar una possible deriva. Alhora, no entenia per què aquell objecte la feia sentir així, ja que aquesta necessitat de fer-ne alguna cosa no era quelcom que li passés amb altres regals.

Fa uns dies l’Anna reorganitzava la seva biblioteca i es va retrobar amb el llibre. Aquest cop, però, va decidir treure’l del prestatge, i encara amb ell llibre a la mà, va contactar al Rafel i li va proposar una trobada que ell va rebre com un gran misteri. Dos dies mes tard es trobaven. El Pere també hi era.

“Fa anys que vull fer alguna cosa amb aquest llibre que em vas regalar, Rafel, però no sé el què” – els hi va dir. En aquella estona en la que van imaginar junts, i davant d’una certa mirada escèptica per part del Rafel, no varen treure cap més conclusió que la que els havia dut allà: el dubte.

Aleshores, van decidir compartir aquest dubte.