Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Aparells de sentit i de sentir

19:3020:30 h
Lloc: La Capella
Hospital, 56
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

Sergi Botella i Isaías Griñolo comenten i ramifiquen els projectes que van produir per a Visceral Blue. Tot i que parteixen de materials i universos molt diferents, les seves obres tenen en comú la intersecció d’allò poètic i allò somàtic. Tots dos treballen les paraules i el text en estret diàleg amb patrons musicals (el techno en el cas de Botella i el flamenc en el cas de Griñolo) per donar lloc a aparells que agiten tant el sentit com el sentir.

La casa de Dios – Nanomix és una cosa a mig camí entre spoken word i una (micro) sessió de techno a partir de la conjunció de dos vinils. En un dels plats, La casa de Dios (peça sonora i textual que forma part de l’exposició); a l’altre, Musick de T. Raumschmiere (Marco Haas) per a Kompakt. La mescla respecta els tempos originals dels dos treballs però juga amb les repeticions de parts dels dos discos a manera de nanomescla.

Debla de la noche (2016) és el tercer volum d’una col•lecció de llibres als quals Isaías Griñolo dóna noms de cantes flamencs. Després de Romance de las plazas (2013) i Martinete de las calles (2015), la debla és una forma de cante “de caràcter malenconiós, desolat i dolençós que habita els afores de la nit”. Aquesta sèrie de publicacions forma part d’un projecte en curs que es planteja com a registre crític del que suposa l’“era Rajoy” després de la crisi financera i de reformes com la Llei Mordassa. La presentació del llibre compta amb el poeta Antonio Orihuela, les paraules del qual recorren transversalment la col•lecció de Griñolo així com molts dels seus treballs en vídeo.