Segons l'últim decret que es va aprovar el passat dia 29 Oct., la activitat cultural estarà anul·lada o molt reduïda els pròxims 15 dies. Això implica que els esdeveniments publicats es poden veure afectats. Recomanem revisar el web de cada espai. Molta força!

Arquitectures del futur passat

Lloc: Sant Andreu Contemporani
Gran de Sant Andreu, 111
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició, Inauguració

Andrea Canepa, guanyadora del Premi Miquel Casablancas 2014 en la modalitat de Projecte, presenta, del 5 al 30 de març, “Arquitectures del futur passat”, a Sant Andreu Contemporani.

Mitjançant la mostra d’un arxiu d’imatges arquitectòniques extretes de pel·lícules de ciència-ficció de diferents èpoques, “Arquitectures del futur passat” té com a objectiu mostrar les maneres en què hem imaginat les construccions del futur.

A partir de l’ordre de lectura d’aquest arxiu, es poden desprendre conclusions que ens permeten entendre l’evolució de les motivacions darrere de la projecció de la idea de “ciutat del futur”, i ens aporten claus per comprendre millor el nostre passat i present.

¿De quina manera la forma de veure el futur en el passat ha condicionat el nostre present? Com han evolucionat les nostres pors i anhels sobre el futur al llarg dels anys? I, finalment, ¿quina classe de futur volem en realitat? “Arquitectures del futur passat” busca generar aquestes i moltes altres preguntes.

Us esperem a tots i totes a la inauguració el proper dijous 5 de març a les 19 h.

Arquitectures del futur passat