GRAF, la plataforma que reuneix les entitats d'art contemporani per a fer comunitat.

Subscriu-te per a rebre la Newsletter GRAF,"aquí"

ART TERRITORI DATA

19:0021:00 h
Lloc: Fabra i Coats. Centre d'Art Contemporani
Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Esdeveniment no confirmat.
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

ART TERRITORI DATA
Projectes de recerca artística amb processos híbrids i resultats virtuals

Activitat performativa amb Natalia Domínguez i rubiasirisueñas (Iris Verge i Sandra López Parra)

IDENSITAT en el marc del programa ART TERRITORI DATA, presenta els projectes realitzats per Natalia Domínguez, Cómo se condensa el vapor de agua i rubiasyrisueñas (Iris Verge i Sandra López Parra), S3x3territori

Art Territori Data genera un marc de reflexió i de recerca vinculat a la idea de territori-altre, en referència tant als llocs, als posicionaments de la pràctica artística, com als mitjans. Un espai-altre, que pren forma en un context virtual constituint-se com a lloc comú per a compartir la recerca i la producció artística.

Els dos projectes que aquí es presenten, responen a aquesta reflexió a l’entorn del territori-altre, com un lloc propi des d’on han desenvolupat la seva recerca. Natalia Dominguez amb “Cómo se condensa el vapor de agua” proposa pensar des del sistema respiratori, els diferents usos, transformacions i transvasaments del vapor d’aigua, dins dels entorns urbans i industrials. D’aquesta manera l’artista mostra la relació simbiòtica entre cos i màquina que ha pogut materialitzar mitjançant un taller centrat en l ‘us de la veu que ha comptat amb la participació de nou artistes. rubiasyrisueñas (duet format per Iris Verge i Sandra López Parra), amb el seu projecte S3x3territori, han generat un espai de confiança per a dur a terme una inevstigació que problematitza la relació entre un despertar sexual cru, complex i forçós, i el fet de pertànyer a una perifèria geogràfica i de classe social. La memòria com a ferida, i la fugida com a defensa del conservadorisme i l’abús.

En aquesta trobada presentaran de manera performativa el treball que pren forma a l’espai web.

ART TERRITORI DATA