Thierry Liegeois resident a Homesession

Lloc: Homesession
Creu Dels Molers, 15
08004 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Residències

Thierry Liegeois és artista en residència durant novembre i decembre amb la col·laboració de l’espai Art3 (Valence, França)

 

Thierry Liegeois (Montbéliard, França, 1983) treballava com a programador de màquines abans d’incorporar-se a la ENSBA de Lió, on va obtener el Diplôme national supérieur d’expression plastique el 2010. Després de mostrar el seu treball en els Mòduls del Palais de Tòquio el 2012 i participar en el IAC Villeurbanne Galeries Nomades, Liegeois va ser convidat a realitzar diverses exposicions personals a Brussel·les, Pequín, Lió, Montbéliard, i a participar en diferents exposicions col·lectives.

 

Les recerques de Thierry Liegeois prenen forma d’una reflexió que entén el present com un ambient desordenat i no ideal. Les seves peces, que solen basar-se en una confrontació lúdica de símbols i referències, estan carregades de crítica -a vegades feta amb humor- cap a les discordances en les quals vivim, aquestes poden ser de classe, socials i estètiques. Els llocs que explora solen estar associats al que és popular, vernacular, i a terrenys on creixen les contracultures i les subcultures. Les seves instal·lacions mobilitzen i barregen l’escultura, l’escenografia, el desplaçament d’objectes, el vídeo i el so. Tot plegat ho fa per vincular l’obra amb el seu context de producció i exposició.

Thierry Liegeois resident a Homesession