Aula portàtil. Biel Llinàs EN RESiDÈNCiA a l'Institut Nou Barris

17:3019:30 h
Lloc: Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
C/ Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

L’edifici que acull l’Institut Nou Barris, equipament aixecat arrel de les reivindicacions de la societat civil als anys 70, celebra el seu 40è aniversari aquest 2023. Tenint aquesta efemèride com a punt de partida, el projecte desplegarà una sèrie de processos de creació col·lectius que explorin la relació entre l’arquitectura viscuda i la comunitat estudiantil, entenent ambdós agents de manera porosa i contextual.

L’institut ens prepara per a la vida o la vida és allò mateix que ocorre en el seu interior, mentre passem de curs en curs? Quines microhistòries subjauen en la trajectòria del centre? Quina és la seva relació amb l’evolució del barri més nou de la ciutat? Hi caben 40 anys d’història en una llibreta? Són algunes de les preguntes detonants que abordarem a partir d’una sèrie de materials bibliogràfics, imatges d’arxiu, treball de camp i especulació col·lectiva.

Presentació de la residència de Biel Llinàs amb alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Nou Barris. Amb la mediació d’A Bao A Qu. 

Aula portàtil. Biel Llinàs EN RESiDÈNCiA a l’Institut Nou Barris