Donada la situació de fragilitat que pateix la programació cultural de la ciutat, recomanem revisar el web de cada espai per si hi ha canvis o anul·lacions.
Molta força!

Unbounded, Unleashed, Unforgiving.

Lloc: Haimney Gallery
Trafalgar, 70
08010 Barcelona
Exposició

Unbounded, Unleashed, Unforgiving és un enfrontament i, alhora, un procés de transformació constant.

El desenvolupament tecnològic i la digitalització general ens condueixen a una contínua abstracció del nostre món on la virtualitat és una dimensió de la identitat i no una identitat diferent que conviu amb altres identitats, superant les barreres espai-temporals i configurant un entorn on la informació i la comunicació es mostren. ens són assequibles des de perspectives desconegudes fins ara, almenys en termes de volum i possibilitats.

Podria ser que la nostra virtut sigui aquesta virtualitat?

La definició de virtual es refereix a l’eficiència per produir un resultat, tot i que el reprodueix en oposició a la realitat, compleix les característiques i té una existència aparent simulada; Els entorns virtuals ens condueixen a nous espais creatius, fins ara no experimentats, que amplien el potencial comunicatiu.

Etimològicament aquesta paraula prové de l’adjectiu “virtual” i del sufix abstracte “ity” que indica qualitat. La seva referència correspon al llatí “virtus” i sobre ell es distingeix una arrel en “vir” associada a la valentia del guerrer, en aquest marc exclusiu del gènere masculí: valor, virtut, qualitat de l’home.

Però en aquest cas millorem la qualitat femenina de les emocions, abstractes i incorporals, alhora que extremadament connectades amb els cicles biològics que ens governen, facilitem la connexió i les accions essencials per aconseguir una col·laboració i evolució sostenibles.

Mitjançant mitjans analògics i digitals us convidem a formar part de “Unbounded Unleashed Unforgiving_”

Unbounded, Unleashed, Unforgiving.