Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

AVENTURES DELS BARCELONAUTES A LA SUPERILLA

11:0012:30 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta

Una illa es pot recórrer amb uns quants quaderns de bitàcola i des de diferents perspectives: com un espai desolat i amenaçador, o com l’únic refugi possible de bellesa i assossec. Amb la deriva-acció “Aventures dels barcelonautes a la superilla”, desembarcarem a la superilla a la recerca d’un tresor perdut: millors formes de viure l’espai públic i fer de la ciutat un arxipèlag de possibilitats de convivència. En aquest itinerari caminarem la superilla agafats de la mà de diferents personatges de la literatura clàssica que han naufragat en altres illes menys urbanes.

“Aventures dels barcelonautes a la superilla” és un recorregut creat i executat per l’equip de Ruta d’autor i produït per Fireplace, que ens portarà pel projecte urbanístic “Superilla” a Poblenou. Comptarem amb la intervenció especial de les actrius Laura Giberga i Gina Segura.

>DIA + HORA: dissabte 28 d’octubre de 2017 a les 11.00 am


>PUNT DE TROBADA: encreuament entre els carrers de Pallars i Ciutat de Granada

>
DURACIÓ: 1,5 hores

>INSCRIPCIÓ: Gratuïta. Places limitades. És imprescindible apuntar-se, enviant un email a la direcció: fp.fireplace@gmail.com

> Activitat en castellà.

Aquesta activitat forma part del programa d’aquest any de Fireplace, Campamento Base; un projecte d’investigació que aborda el tema de la gestió d’un espai d’art independent, prenent com a punt de partida el mateix cas de Fireplace i afrontant l’anàlisi des de 4 eixos: Espai, Comunitat, Ecologia i Art.

Aquesta ruta és la primera activitat del segon eix “Comunitat”.