Avui és Tàpies: Marcelo Expósito y Anna Pacheco

18:00 h
Lloc: Fundació Antoni Tàpies
Aragó, 255
08007 Barcelona
Aquest esdeveniment sortirà publicat a l'agenda el dia 23.04.2024.
Preu: 3€
Altres

El cicle “Avui és Tàpies” és un programa de converses regular, programat amb motiu de l’Any Tàpies, que obre un diàleg viu i actual al voltant de qüestions que habiten en el llegat escrit de Tàpies en relació a temàtiques prioritàries dins de les nostres societats, així com de les diferents comunitats que la conformen.

El cicle, format per tretze trobades que tindran lloc a la Fundació, convidarà a fer presents les paraules i el pensament de l’artista gràcies a la participació de persones provinents d’àmbits professionals diversos i de diferents generacions.

S’ha dit moltes vegades que la cultura important sempre ha estat d’esquerres”, va apuntar Antoni Tàpies. El mateix artista ja es preguntava, davant d’aquesta afirmació, a quin tipus d’esquerres ens referim quan fem sentències d’aquest tipus. Però la cultura és intrínsecament radical i transformadora? I les esquerres, creuen en un art realment renovador i progressista? En aquesta conversa, Anna Pacheco i Marcelo Expósito parlaran d’ideologia i estètica, de la funció social de l’art i de per quina cultura hauríem de lluitar quan lluitem pels nostres drets socials.

 

Avui és Tàpies: Marcelo Expósito y Anna Pacheco