BAR TOOL #4

Lloc: BAR project
Aragó, 255
08007 Barcelona
Preu: 250€
Altres

BAR project obre la convocatòria per participar en la cinquena edició del seu programa de formació basat en la pràctica que es desenvoluparà offline i online des del 16 de desembre de 2021 fins al juny de 2022.

BAR TOOL #4 és un programa de formació que posa èmfasi en el pensament i l’acció interdisciplinar. El programa està dirigit a participants de diferents àrees del coneixement -pràctiques artístiques i no artístiques- que vulguin desenvolupar un projecte relacionat amb les arts visuals. Durant sis mesos el fluxe de coneixement es produirà a través de la conversa i del fer; el programa es centra en crear un context per a l’intercanvi intensiu a través de debats pràctics i tallers teòrics amb mentors i convidats, visites i trobades que es programen en funció dels interessos dels participants.

El punt de partida del programa d’aquest any és el projecte de múltiples capes “Si pudiera desear algo” de Dora García, i les idees que transmet sobre l’amor i la solidaritat com a vies d’emancipació.

BAR TOOL #4