Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

BCN Producció’14. Inauguració projectes Sala Gran i Espai Cub

19:3021:30 h
Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

BCN Producció celebra la vuitena edició. Adreçada a la comunitat artística de Barcelona i la seva àrea d’influència, aquesta convocatòria oberta incentiva la realització de projectes que necessiten recursos de producció i suport institucional per tirar endavant.

Amb aquest programa, La Capella dóna suport a les necessitats econòmiques i de producció dels artistes mentre segueix de prop les línies discursives de l’art actual, fidel a la seva funció social d’equipament públic per a l’art contemporani.
En l’estat d’incertesa que viu l’art contemporani i el sector cultural en general, BCN Producció es reafirma com a aposta sòlida per la creació actual a Barcelona. Actualment el programa ofereix tres exposicions individuals a la Sala Gran de La Capella, tres a l’Espai Cub, dos projectes deslocalitzats, un projecte de comissariat i un de recerca.

Jurat i seguiment de projectes. Àlex Brahim, Soledad Gutiérrez i Rubén Verdú.