Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

BCN Producció’14. Sala Gran i Espai Cub

19:3021:30 h
Lloc: La Capella
Hospital, 56
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

5 esxplosiones de un Ford Pinto / Ryan Rivadeneyra

 

 

 

 

 

 

 

Sala Gran// 5 explosiones de un Ford Pinto / Ryan Rivadeneyra
Un dels fracassos més importants de la historia del disseny és el del Ford Pinto, el primer cotxe compacte americà que es va dissenyar precipitadament per contrarestar l’èxit del Volkswagen Beetle. Els enginyers, en comprimir la part del darrere del cotxe per fer-lo assemblar-se al Beetle, van decidir posar el tanc de gasolina just sota el para-xocs posterior. Aquest error en el disseny va fer que, amb qualsevol col•lisió a la part posterior, el cotxe explotés, sovint amb la mort de tots els passatgers de cop. 5 explosiones de un Ford Pinto (5 explosions d’un Ford Pinto) és una instal•lació que, partint de la història del Pinto, gira entorn de la perseverança i la paciència en l’acte creatiu, un procés d’alt risc en què les intencions són bones, però un error en l’execució pot resultar catastròfic.

Alicoia Kopf Sufficient internal resources

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Espai Cub// Diari de conquestes / Alicia Kopf
Diari de conquestes
forma part de la sèrie “Àrticantartic” i es basa en el qüestionament següent: què és i com es representa una conquesta? És un conjunt d’aforismes gràfics i textuals: més enllà de la descoberta geogràfica, l’exploració del desig, la voluntat de poder i els espais de conquesta diària.