Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

BCN Producció’14. Sala Gran i Espai Cub

19:3021:30 h
Lloc: La Capella
Hospital, 56
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració
Es una escena en la que yo mismo actúo / Luis Bezeta

Es una escena en la que yo mismo actúo / Luis Bezeta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sala Gran // Luis Bezeta / Es una escena en la que yo mismo actúo
Es una escena en la que yo mismo actúo (És una escena en què jo mateix actuo) és un projecte videogràfic que consisteix en la gravació d’un pla panoràmic de vint segons de durada basat en la recuperació de l’única escena no trobada de la pel•lícula La Règle du jeu (1939, La regla del joc) de Jean Renoir, que va ser destruïda durant la Segona Guerra Mundial i reconstruïda trenta anys després, quan es van trobar per casualitat els negatius originals.

 

Laura Llaneli / Becuadro

Laura Llaneli / Becuadro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Espai Cub // Laura Llaneli / Becuadro
Què passa si tornem a fer naturals totes les notes d’una partitura? El projecte Becuadro (Becaire) pretén la desnaturalització d’una composició musical mitjançant la naturalització de totes les seves notes, modificant partitures i, per tant, el seu so. Es tracta de l’anul•lació dels bemolls i sostinguts de totes aquelles notes que estiguin alterades. Aquesta naturalització es porta a terme amb el becaire, que es converteix en la figura central del projecte. El cub actua com a espai d’anul•lació o espai de reducció en què el que passa a dins, musicalment, és natural, sense alterar.