Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

BDSMmm / Quim Pujol

19:3021:00 h
Lloc: La Capella
Hospital, 56
08001 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Presentació

“If “human essence is freedom from the wills of others”, the post-human is “post” not because it is necessarily unfree but because there is no a priori way to identify a self-will that can be clearly distinguished from an other-will.”
N. Katherine Hayles, “How We Became Post-Human”

Aquesta pràctica individual de caràcter no sexual i d’una hora de duració proposa l’ús simultani de tècniques d’àmbits tan diversos com el BDSM i la meditació.
Si entenem que més enllà de les relacions de dominació el poder és quelcom inevitable que ens travessa de mil maneres diferents cada dia, potser resulti interessant entendre les seves dinàmiques i el seu impacte sobre el nostre cos mitjançant la ritualització.
Proposem combinar una sèrie d’exercicis de BDSM amb tècniques de meditació per mantenir la consciència de que l’ego és porós i inestable i desvincular l’experiència del poder (ja sigui la d’exercir-lo o la d’estar sotmès al mateix) de la identitat.

El taller es contextualitzarà en una sessió de presentació que tindrà lloc el 10 de març a les 19h30 a La Capella. Degut a la naturalesa sensible d’aquestes pràctiques els exercicis es negociaran de manera individual amb els/les participants. Aquestes trobades individuals tindran lloc de l’11 de març al 3 d’abril. La xerrada és oberta al públic, però per apuntar-se als tallers individuals cal enviar un breu email de motivació a quimpujol@gmail.com

Tant la xerrada de presentació com la pràctica formen part de l’exposició “Visceral Blue” comissariada per Anna Manubens.