Inauguració de "Beautiful Paradox", de William Keo

19:0022:00 h
Lloc: The Over
C/ Sant Pere Màrtir, 3
08012 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Inauguració

The Over us invita a l’inauguració de l’exposició “Beautiful Paradox” de William Keo, fotògraf franco-cambodjà resident a París. El seu treball se centra en històries relacionades amb la seva història familiar i el seu passat de refugiats; migració, exclusió social i intolerància intercomunitària.

D’aquest projecte, l’artista ens diu:

“La ubicació dels Jocs Olímpics no és mai una casualitat, i el 2024 tindran lloc a la regió més pobre de França, Seine-Saint-Denis, districte 93, on visc. Fa anys que documento de manera crònica l’estructuració social i cultural d’aquest barri, on la violència social s’agreuja fins al punt de ser considerat pels investigadors com “L’observatori de les desigualtats”. 

L’arribada d’aquest esdeveniment ja està transformant la zona, i els primers indicis són que l’Estat intenta pacificar la regió traslladant poblacions immigrades a altres districtes més allunyats. La pobresa, les manifestacions contra la violència policial, els disturbis, la policia, el narcotràfic, les presons, els hospitals, la immigració, la subcultura i la joventut, són els capítols que conformen aquest projecte.

Aquesta selecció comissariada a partir del meu projecte “Hostil” pintarà un retrat d’una joventut amb múltiples identitats, des d’immigrants de tercera generació fins a gentrificació, en la vigília d’uns Jocs Olímpics que impactaran i transformaran la zona per sempre”.

William Keo

https://www.william-keo.com/

Inauguració de “Beautiful Paradox”, de William Keo