Beca de recerca artística Fundació Banc Sabadell – Hangar

Lloc:
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart 
08018 Barcelona
Convocatòries

Hangar, centre de producció i recerca d’arts visuals, i Fundació Banc Sabadell obren convocatòria per becar a un investigador/a predoctoral que estigui en procés de realització de la tesi doctoral en qualsevol universitat espanyola. La convocatòria considerarà projectes de recerca artística basada en la pràctica que precisin d’una fase de prototipatge, formalització o producció. Aquesta fase es realitzarà durant una residència de quatre mesos a Hangar.
Aquesta beca vol oferir un marc de treball a artistes i investigadors amb projectes de recerca artística basats en la pràctica (artistic practice – based research) que inclouen processos de transferència.
Entenem recerca artística basada en la pràctica la recerca original que té com objectiu obtenir coneixement nou en part mitjançant la pràctica artística i els resultats esdevinguts d’aquesta pràctica.
Entenem transferència com el procés col·laboratiu que permet transmetre el coneixement generat a través del temps i de l’espai per enfortir el coneixement comú.

Més informació: https://hangar.org/ca/beques/convocatories-beques/beca-de-recerca-artistica-fundacio-banc-de-sabadell-hangar/

Beca de recerca artística Fundació Banc Sabadell – Hangar