Degut a la situació actual la programació a GRAF s'ha vist afectada. A la fase 1 de la desescalada alguns dels espais ja es poden visitar amb cita prèvia! Consulteu els seus web i xarxes socials per més informació.

Bluenight: doble concert de folk

20:0022:00 h
Lloc: Blueproject Foundation
Princesa, 57
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Concert

La Blueproject Foundation us convida a celebrar la Bluenight del mes d’octubre amb un doble concert de folk. Edward Estlin i Solà & Estella seran els grups que actuaran a la Sala Project de la fundació en aquesta ocasió des de les 20h.

Edward Estlin és una banda barcelonina de folk, coneguda per posar música als poemes originals de l’autor nord-americà E. E. cummings. Composada per dues guitarres acústiques, violí, contrabaix, bateria i veus, la banda combina poesia i música folk de manera intensa i original. El grup presentarà a la Bluenight un concert en format acústic on interpretarà algunes de les seves noves cançons, així com temes ja coneguts en el seu repertori de versions.

Solà & Estella són dues veus i dues guitarres, les d’Albert Solà i Sergi Estella, un duet de músics de llarg recorregut en el panorama musical català. En aquesta trobada de tardor a la Blueproject, presentaran un concert íntim on podrem gaudir de les seves cançons i versions, amb tocs de blues i de folk americà, estil que els han influenciat especialment en la seva carrera com a duo.