GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

Bluenights: Concert de flauta i electrònica

Lloc: Blueproject Foundation
Princesa, 57
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Concert, Performance, Presentació

La flautista i compositora Kenzie Slottow afegeix al virtuosisme de la música clàssica un escenari somiador inspirat en melodies cèltiques, anells sonors de percussió vocal inspirada en el hip-hop i efectes especials de la flauta en peces de pròpia collita.

Es va iniciar seriosament en la composició el 2013 sentint que certs aspectes de la música popular i alternativa no s’havien utilitzat. La seva exploració en el món de la música contemporània i electroacústica contribuir al seu peculiar estil percussiu i rítmic, donant a la música un cert caràcter hip-hop, house i música electrònica avançada.

Es va graduar a les universitats de Michigan i Texas Austin, mantenint els seus lligams amb la música clàssica dins de la línia electroacústica i beatbox per a flauta. Ha interpretat peces en la conferència SEAMUS i en la National Flute Association Convention. Anteriorment era solista a Coeur d’Alene Symphony i ha gravat en les ràdios Washington State i North Carolina, i va participar en les orquestres dels festivals Brevard Music Center i Banff Centre.

Bluenights: Concert de flauta i electrònica