Bon dia / Bona nit. Col·lectiu Pluja Àcida

Lloc: CC Can Basté
Passeig de Fabra i Puig, 274
08031 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Bon dia, bona nit, que tinguis un bon dia, petons, abraçades. Aquest projecte parteix d’una recopilació d’imatges i salutacions virtuals que circulen per la xarxa social i de missatgeria Whatsapp, en grups majoritàriament de dones. Sense caure en el pensament positivista imposat a la societat de consum que ens interpel·la a ser més i més productius, el col·lectiu Pluja Àcida entén el fet de desitjar bon dia i bon descans com un gest improductiu que col·loca l’amor i l’amistat per sobre de qualsevol consideració capitalista.

Aquest és un reconeixement al col·lectiu de dones anònimes que componen i transmeten representacions visuals al voltant de les relacions afectives i són, al cap i a la fi, creadores i emissores de narratives i comunitats feministes. En aquest projecte, les dones són agents actius i reivindicades pel seu domini i capacitat d’aprendre, adaptar-se i crear nous espais cibernètics de cures en un context pandèmic i apropiar-se de mitjans de comunicació encreuant-les amb la sororitat.

__

Temporals és un programa itinerant de projectes d’art contemporani als barris de Barcelona. El seu objectiu és crear accions i experiències artístiques que interpel·lin la ciutadania i hi dialoguin. En aquest context, els projectes esdevenen processos de creació que adopten formes diverses segons el territori des d’on se situen.

Bon dia / Bona nit. Col·lectiu Pluja Àcida