Segons l'últim decret que es va aprovar el passat dia 29 Oct., la activitat cultural estarà anul·lada o molt reduïda els pròxims 15 dies. Això implica que els esdeveniments publicats es poden veure afectats. Recomanem revisar el web de cada espai. Molta força!

Joc i Error, un curtmetratge sobre Març Rabal a Filmin

“Joc i Error” es retransmetrà a Filmin al marc de DART Festival Barcelona. Un curtmetratge sobre Març Rabal dirigit pel Gaba (Guillermo Bermúdez). La intimitat d’una vida plena d’art, els racons de l’artista catalana Març Rabal, en l’òptica d’un altre artista. El curtmetratge es transforma en una proposta estètica plena de Joc i Error mostrant la cara oposada de l’hermètic acte creatiu.

El treball pictòric de Març s’ha anat encaminant cap a la tècnica del collage, en la qual se centren els seus últims treballs i alhora ha treballat aquesta tècnica aplicant-la en diferents formats i suports, així com el vídeo (stop-motion) o el llibre d’artista. Ha col·laborat amb Chiquita Room a l’exposició inaugural de l’espai, “Barcelona Pla B”, on es proposava a una vintena d’artistes plantejar diferents barcelones al pla d’Ildefons Cerdà.

Horaris a confirmar. Per a més informació, consultar la pàgina web de DART Festival Barcelona.

www.dart-festival.com

Joc i Error, un curtmetratge sobre Març Rabal a Filmin