Saló Obert de Dibuix "La Immensitat Íntima"

Lloc:

Preu: Activitat gratuïta
Convocatòries

Convoquem a artistes, il·lustradors i dibuixants en general, a enviar una proposta amb el tema “La Immensitat Íntima” per al obert de dibuix de PiRA a Barcelona 2021.

Aquesta convocatòria pretén donar-li espai a l’dibuix com a mode d’expressió en aquest període de canvis socials, visibilitzar i exposar imatges que develen la mirada íntima dels creadors a partir i malgrat aquest confinament.

Per participar s’haurà d’enviar un dibuix per participant via email en format quadrat (1×1) a l’correu pira.espacio@gmail.com amb una breu descripció (màx. 500 caràcters) en formato (.jpg) o (.pdf) con 300 DPI. No s’admetran obres que no respectin el format establert.

Les mateixes seran impreses per la galeria i exposades a la nostra seu de Barcelona fins que la situació actual i l’espai ens ho permetin (de moment, l’exposició tindrà lloc al mes de març 2021). A més, seran compartides en publicacions de les nostres xarxes socials.

Les propostes es poden enviar des de la publicació de la present convocatòria fins el 24 de febrer de 2021 i la votació es donarà a conèixer el 28 de febrer.

EL GUANYADOR

Es donarà un premi únic de € 100 EUR juntament amb la possibilitat d’una exposició individual a PiRA per al cicle 2021-2022.

EL JURAT

Avaluarà les propostes un jurat mixt. Es mesuraran les interaccions a FB i IG i se sumaran les votacions d’artistes especialistes en el tema que considerarà la qualitat de les obres.

Saló Obert de Dibuix “La Immensitat Íntima”