On Yellow Book

ONLINE
19:0020:00 h
Lloc: Chiquita Room
Villarroel, 25
08011 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Xerrada

Conversa en línia entre la investigadora Agnieszka Kilian, l’artista de Zimbàbue, Kudzanai Chiurai i l’artista Jaro Varga, en el marc de l’exposició The Yellow Book. En el projecte, Jaro Varga intervé i posa en relació les cobertes dels llibres de tres biblioteques emblemàtiques de la ciutat de Barcelona i la seva pròpia biblioteca personal ampliant la visió sobre temes molt diversos com el propi món de l’art, la naturalesa o la robòtica, visibilitzant algunes llacunes en la transmissió del coneixement hegemònic. Al llarg del procés, es construeix així una doble bibliografia.

Agnieszka Kilian és una investigadora que participa en projectes relatius a les estructures de col·laboració, especialment els que exploren la relació entre l’art i el domini públic, així com la qüestió de la producció artística més enllà del marc del mercat.

Kudzanai Chiurai és un artista nascut de Zimbàbue que desenvolupa un projecte anomenat “Library of Things We Forgot to Remember”. El seu repertori artístic combina l’ús de mitjans mixtos que impliquen l’ús de pintures, dibuixos, vídeos i fotografies per a tractar i abordar qüestions socials, polítiques i culturals de Zimbàbue.

L’assistència serà presencial amb possibilitat d’assistència en línia.

On Yellow Book