Somos Constructos - Beatrice Simoncini Amado

Lloc: Tangent Projects
Carrer Marti Codolar 41 - 43,
08902 L’Hospitalet del Llobregat
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

Comissariada per Tsering Frykman-Glen
18 de Juny – 30 de Juliol, Tangent Projects gallery Barcelona

Inauguracions –  divendres 18 de Juny, 12:30 – 14:30 & 16:30 – 19:30h, y també en el marc de Art Nou 2021, dimarts el 22 de Juny 12h – 20h

Somos Constructos és un projecte que neix arran de la recerca sobre les formes de relació amb el llenguatge i amb els materials emprats en la pràctica artística.”

Els aprenentatges i sentiments que han tingut lloc durant llarg temps es concentren en una instal·lació que combina elements i procediments orgànics juntament amb materials fabricats/comprats. En tal espai es convida a realitzar una lectura micro/macro política de cadascun dels elements que ho conformen on, acompanyats pel recurs teòric/textual, s’estableix una analogia entre la qüestió de la identitat i les obres.

Somos Constructos pot entendre’s com una manera -canviant/mutable d’interpretar les relacions pròpies envers l’entorn, els/les altres, els ritmes de treball/vida i els elements emprats en la(les) pràctica(ques) artística(ques). Les peces operen des de la seva concepció com a obres cap a fora, ocupant l’espai físic i mental, expandint significats i incitant al reconeixement d’un món situat més enllà del marc de l’exposició. Fan referència a l’univers sensorial que Som, als vincles de connexió del nostre entorn i interior que formen part de l’articulació d’un(nostre) món comú.

Somos Constructos – Beatrice Simoncini Amado