Introducció teòrico-pràctica a través del mirall quimèric amb Quimera Rosa

16:0020:00 h
Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Taller

INTRODUCCIÓ TEÒRICO-PRÀCTICA A TRAVÉS DEL MIRALL QUIMÈRIC amb Quimera Rosa, laboratori nòmada d’experimentació i investigació sobre identitats, cossos i tecnociències. 

Reflexió col·lectiva sobre com es pot establir una recerca transdisciplinària quan l’art es relaciona amb la ciència: la performativitat de la vida de laboratori, la noció d’objectivitat i la de veritat es posen en joc. Els sistemes de representació visual (dibuix, foto, vídeo, 3D…) han modelat disciplines com la biologia i aquestes s’han utilitzat com a sistemes de verificació (Michel Foucault). Ens preguntarem quines eines de traducció hem d’implementar quan parlem de nocions com ara el cos, la vida, la performativitat, la malaltia, la identitat, l’individu, el col·lectiu, l’autonomia, lxs expertxs…

__

Activitat dins del bloc HABITAR LES NATUROCULTURES O LA POTÈNCIA ESPECULATIVA del cicle ECOLOGIES, TENDRESES I RISCOS TÀCTICS, un programa elaborat per l’equip de mediació de la Sala d’Art Jove 2021: Daniel López del Rincón i Víctor Ramírez Tur, historiadors de l’art. 

Introducció teòrico-pràctica a través del mirall quimèric amb Quimera Rosa