Brut Nature'21

Lloc: La Caldera
eugeni d'ors 12
08028 barcelona
Trobada

BRUT NATURE’21

Aquesta edició del BRUT dialoga amb l’ENTRE del Sâlmon, i proposat per les seves curadores, s’articula al voltant de la idea del flux de tinta i de la impressora-impremta com a lloc de trobada, en referència a una aproximació més oberta de la idea de publicar: fer públic. Aquest BRUT és un espai per compartir pràctiques artístiques on el paper i la impressora, a més de superfícies i eines per a la creació, són cossos en joc dins la trobada. On el text, l’escriptura i la lectura, activen accions performatives. I l’acció de preparar una publicació, en si mateixa, ja és una coreografia.

Artistes d’aquesta edició:

Anabella Pareja Robinson
Sara Gebran
Maïte Álvarez
Gabriela Halac
Lluc Mayol
Iñaki Álvarez (Nyam Nyam)

Participen puntualment Anna Pahissa i Rubén Ortiz.

Amb acompanyament d’Ariadna Rodríguez (Nyam Nyam), Dianelis Diéguez, Tristan Pérez Martín i l’equip de La Caldera.

Amb el suport del Festival Sâlmon i Iberescena.

Brut Nature
Dispositiu que posa en relació a una part dels creadors acollits en residència a La Caldera. Durant dues setmanes ocupen La Caldera per seguir elaborant els seus projectes individuals però també, i sobretot, per endinsar-se i deixar-se intoxicar pels universos creatius dels altres.
Suport a la creació

Entre 2021-2022
Després de la 9a edició, el Festival Sâlmon segueix amb l’ENTRE, la transició entre el Sâlmon del 2021 i el 2022 que, allunyat de la dinàmica firal, freqüentada pels festivals, posa el focus en els processos de creació, les trobades, residències, publicacions i accions que mantenen encès el foc, fent créixer el cabal del flux pel que vindrà.

Brut Nature’21