GRAF t’apropa la programació de creació contemporània a Catalunya. L'agenda que suma totes les agendes.

BUKRA INSHALLAH – The Libyan War

Lloc: Blueproject Foundation
Princesa, 57
08003 Barcelona
Preu: Activitat gratuïta
Exposició

La Blueproject Foundation presenta “Bukra Inshallah, The Libyan War”, la seva primera exposició dedicada exclusivament a la fotografia. La mostra presenta una selecció d’obres a càrrec de Fabio Bucciarelli, Manu Brabo i Guillem Valle, membres del famós col·lectiu de fotoperiodisme MEMO, reconeguts pels més importants premis internacionals com el World Press Photo, el Premi Pulitzer de fotografia o el Robert Capa Gold medal.

El 16 febrer de 2011 van esclatar a Líbia les primeres revoltes contra Muammar al-Gaddafi. El Rais va decidir respondre amb l’ús de la força a les manifestacions pacífiques: el resultat va ser un bany de sang, el principi de la fi. Avui, després de quatre anys, Líbia encara es troba a la vora de l’abisme: el govern que ha substituït Gaddafi no té controlat el país, mentre que les milícies i els grups islàmics lluiten entre si pel control del territori.

Bukra Inshallahh, el lema dels rebels, s’ha convertit en el fil conductor de tot el conflicte. Durant els vuit mesos que van durar les batalles, la resposta a moltes preguntes era Bukra Inshallah: Demà, si Déu vol.

BUKRA INSHALLAH – The Libyan War