BULBASAUR presentació fanzine número 4

18:0023:59 h
Lloc: Hangar
Emilia Coranty, 16 – Can Ricart
08018 Barcelona
Preu: De 6€ a amb fanzine 10€
Concert, Presentació

amb CLAUDIA PAGÈS + ARIADNA GUITERAS + SARA FONTÁN +LUCIUS WORKS HERE + ARPONERA + LAIA CLARAMUNT (dj)

Festa de presentació del quart número de Fanzine Bulbasaur amb la participació d’artistes del món audiovisual i de la dansa.

DISSABTE 29 Novembre _ de 18:00 a 00:00 h

CLAUDIA PAGÈS, ‘So much flex’, 2014

‘So much flex’ és un videocasting on a partir de l’audició de tres personatges (una contorsionista, un culturista i un ballarí de ‘vogue dance’), s’explora la noció de performance en diferents àmbits.

ARIADNA GUITERAS, ‘Ready to rebel: Especial dones’, 2014

‘Ready to Rebel: Especial dones’ consisteix en una performance en la qual s’exploren les contradiccions de la contracultura i les pràctiques zen heretades dels anys seixanta, amb el ioga com a exemple i catalitzador. Per a aquesta ocasió, el focus d’atenció se centra en aquelles formes que consoliden la representació de la dona occidental, sana, prima, ecològica, pacífica, jove i privilegiada, dins de l’actual paradigma neoliberal.

SARA FONTÁN

Component junt a Lucrecia Dalt del fantàstic duo d’improvisació Pérez i habitual violinista i col·laboradora en projectes tan diversos com La Orquesta del Caballo Ganador, Abraham Boba o Manos de Topo; SARA FONTÁN ens delectarà amb un rara aparició en solitari armada amb el seu violí i caixa de ritmes. Prepareu-vos per les seves immersives espirals de sons improvisats.

LUCIUS WORKS HERE

Quatre anys després del seu debut per Foehn Records amb ‘Un Mapa del Alma’, la dj, productora i ‘connaisseur’ musical Shakira Benavides va tornar amb ‘Pequeño Almanaque Espacial’. Amb el fràgil so que la caracteritza, ple de pianos, guitarres, sintetitzadors, arpes, caixes de ritmes i samplers, el seu últim treball aprofundeix en l’imaginatiu colorit d’una electrònica que beu per igual del Pop, del Hiphop, de les bandes sonores, de la indietrònica o de la IDM. Lucius Works Here presentarà a Hangar algunes peces d’aquest àlbum, al costat de nou i vell material a manera de set experimental. Per augmentar la deliciosa experiència, la proposta s’acompanyarà amb els visuals de Oxlabb.

ARPONERA

Arponera són un trio de barcelonines sorgit de les cendres de bandes com Tu Madre o Cierzo. Practiquen un Pop robust i de baix gruix, amb formes heretades del Postpunk, treballats jocs de veus i influències de la música popular espanyola. Les seves lletres estan basades en una (re-) lectura de mites i llegendes populars, que utilitzen per fer cap comentari social i narrar les seves vivències quotidianes.

Tancarà la tarda-nit la sessió musical de DJ LAIA CLARAMUNT.

Ticket: 6 EUROS / 10 EUROS amb fanzine

Més info: https://www.facebook.com/pages/Fanzine-Bulbasaur/316560271799548

BULBASAUR presentació fanzine número 4